Μενού
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για Όλο Το Λύκειο

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Η Στοχαστική Πορεία για την Έκφραση - Έκθεση Στο σχολείο του Λόγου ''νουν ηγεμόνα ποιού'' Στο τρίτομο έργο ''Κοινός Νους'' καλούμε το συνδιαλεγόμενο - αναγνώστη να παραβιάσουμε μαζί την ακαμψία της ''έγκλειστης'' σοφίας βασιζόμενοι στο εύστροφο μυαλό και όχι στο πολύξερο. Ο κοινός μας λόγος, ω..
20,50€
Χωρίς ΦΠΑ:19,34€
Αν η μελέτη της σύνταξης του αρχαίου ελληνικού λόγου συνιστά όχι μόνο εξοικείωση με τη δομή της γλώσσας, αλλά και επαφή με τη δυναμική του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, η προσπάθεια περιγραφής των συντακτικών φαινομένων στο πλαίσιο ενός βιβλίου συντείνει σε κάτι πολύ περισσότερο· κι αυτό δεν μπορεί ν..
19,70€
Χωρίς ΦΠΑ:18,58€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές που παρουσιάζουν ιδιαίτερη κλίση στα Μαθηματικά και θέλουν από τώρα να θεμελιώσουν ένα ισχυρό επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων, με απώτερο σκοπό να πραγματοποιήσουν με επιτυχία ανώτερες σπουδές στις θετικές επιστήμες. Βασική αφορμή και ισχυρό κίνητρο για σοβαρή..
22,70€
Χωρίς ΦΠΑ:21,42€
Ο 15ος οδηγός σπουδών ''Πάμε Πανεπιστήμιο'' περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή ενημέρωση των μαθητών αλλά και την αποσαφήνιση του τοπίου για τους γονείς, σε σχέση με: - το Νέο Λύκειο και το Νέο Σύστημα Πανελλαδικών Εξετάσεων - τις νέες συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων - Τ.Ε.Ι ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Το βιβλίο περιλαμβάνει τη βασική θεωρία των συντακτικών φαινομένων και, κυρίως, ένα πλήθος ασκήσεων που αποσκοπούν στην εμπέδωση της θεωρίας. Κάθε συντακτικό φαινόμενο παρουσιάζεται, κυρίως με τη μορφή πινάκων. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι πολλές λεπτομέρειες και οι δευτερεύουσας σημασίας ε..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)