Μενού
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Α' Λυκείου

Εμφάνιση 1 έως 12 από 83 (7 Σελ.)
Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο Αγγλικών Α΄ Λυκείου Περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του Βιβλίου μαθητή...
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,13€
Το δίτομο αυτό έργο βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν και να εμπεδώσουν όλες τις μαθηματικές έννοιες που περιλαμβάνονται στην Άλγεβρα της Α΄ λυκείου και που αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία οικοδομούνται τα μαθηματικά στο λύκειο. Προς την κατεύθυνση αυτή, οι δύο τόμοι περιέχουν: - φύλλα εργασίας μ..
17,52€
Χωρίς ΦΠΑ:16,53€
Επίτομο βοήθημα για την Άλγεβρα της Α΄ Λυκείου, με ποικιλία, παραδειγμάτων, ερωτήσεων προς απάντηση, λυμένων και άλυτων ασκήσεων κατανεμημλενων σε ομάδες δυσκολίας, κριτηρίων αξιολόγησης και διαγωνισμάτων. Περιλαμβάνει τις απαντήσεις και λύσεις όλων των παραπάνω καθώς επίσης και τις λύσεις των ασ..
20,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,72€
Το βιβλίο αυτό είναι ένα μεθοδικό και πλήρες βοήθημα για την Άλγεβρα Α’ Λυκείου. Με αυτό ο μαθητής θα αποκτήσει βήμα βήμα όλες τις αλγεβρικές και μαθηματικές δεξιότητες που θα του εξασφαλίσουν στέρεα θεμέλια για την ομαλή πορεία του και στις τρεις τάξεις του λυκείου, αλλά και για την απόκτηση κριτικ..
22,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,60€
Η Άλγεβρα της Α΄ Λυκείου περιέχει πολλές και θεμελιώδεις μαθηματικές έννοιες, απαραίτητες για τις επόμενες τάξεις και για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το βιβλίο αυτό έγινε με σκοπό να συμβάλει στην κατανόηση και εμπέδωση από τον μαθητή των εννοιών αυτών, αλλά και για να βοηθήσει κυρίως στην ανάπτυ..
22,70€
Χωρίς ΦΠΑ:21,42€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Α' τάξης Γενικού Λυκείου και έχει ως στόχο να τους βοηθήσει στη μελέτη τους σχετικά με το μάθημα της Άλγεβρας.Το βιβλίο οργανώνεται ως εξής:-Θεωρία με παρατηρήσεις, σύμφωνα με το σχολικό βιβλίο.-Υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις με μεθοδολογία, ταξινομημένες..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Η ύλη της Άλγεβρας Α/ Λυκείου περιέχει σημαντικά κεφάλαια, που είναι απαραίτητα για τις επόμενες τάξεις. Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί με τρόπο απλό και αναλυτικό. Ο μαθητής ξεκινά με τις λυμένες ασκήσεις, που επιλέχθηκαν προσεκτικά ώστε να κατακτήσει όλες τις έννοιες και τις τεχνικές. Έπειτα συνεχ..
22,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,60€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Λ' Λυκείου. Βασικός στόχος του είναι η σε βάθος κατανόηση της ύλης από όλους τους μαθητές και η πλήρης προετοιμασία τους για εξετάσεις κάθε μορφής.Η ύλη είναι χωρισμένη σε διδακτικές ενότητες, που ακολουθούν τη σειρά ανάπτυξης του σχολικού βιβλίου. Κάθε ε..
18,91€
Χωρίς ΦΠΑ:17,84€
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να συμβάλει στη σωστή προετοιμασία των μαθητών της Α΄ λυκείου στο μάθημα της Άλγεβρας. Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει: - Παρουσίαση της θεωρίας - Λυμένες ασκήσεις-προβλήματα - Ασκήσεις-προβλήματα για λύση Στο τέλος κάθε κεφαλαίου δίνονται ερωτήσεις θεωρίας, ερωτήσεις κατανόησης ..
17,60€
Χωρίς ΦΠΑ:16,60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 83 (7 Σελ.)