Μενού
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ψυχολογία - Φιλοσοφία

Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)
Η "Αντιγνώση, τα Δεκανίκια του Καπιταλισμού" θέτει ένα πρόβλημα που ποτέ ώς τώρα δεν έχει ερευνηθεί αντικειμενικά και καίρια. Πώς καταποντίστηκε ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός; Γιατί; Ποιους εξυπηρετούσε ο αφανισμός του; Και γιατί θεωρήθηκε απαραίτητο να ξεριζωθεί η ελληνική παιδεία προκειμένου να ε..
21,30€
Χωρίς ΦΠΑ:20,09€
Με αφετηρία τον Κρατύλο και τον Αριστοτέλη, περνώντας από τον Αυγουστίνο και τον Pierce και φθάνοντας στον Wilkins και τον Beck συντάχθηκαν τα δοκίμια περί ιστορικών μελετών του σημείου και της ερμηνείας. Με πρότυπα το δέντρο και τον λαβύρινθο καταγράφει, μελετά και παρακολουθεί την ιστορία της μετα..
24,45€
Χωρίς ΦΠΑ:23,07€
Mε την εκμάθηση της γιόγκα θα γνωρίσετε έναν καινούργιο κόσμο. Αυτό το βιβλίο σας βοηθά να ανακαλύψετε ότι η γιόγκα δεν είναι απλά μια μορφή άσκησης, αλλά ένας θαυμάσιος τρόπος να βελτιώσετε την αντοχή και την ευλυγισία σας, να ελευθερωθείτε από το άγχος και να ηρεμήσετε...
15,11€
Χωρίς ΦΠΑ:14,25€
Αυτό που βεβαιώνω σ' αυτό το βιβλίο είναι μια πολύ βραχυπρόθεσμη προφητεία, γιατί είμαι βέβαιος για το τέλος του πλανήτη, το γνωρίζω. Δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά να σας προειδοποιήσω, γιατί αγωνιώ γι' αυτήν την καημένη ανθρωπότητα, μιας και τα γεγονότα δεν περιμένουν και δεν υπάρχει χρόνος για ..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Ο συγγραφέας, ο οποίος αρρώστησε από θεωρούμενη ανίατη νόσο κι αφού κατάφερε να γίνει καλά μας αναλύει, αλλά και μας δίνει όλα τα πρακτικά εργαλεία για να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Μας δίνει μια σειρά από ξεκάθαρες απαντήσεις: - Γιατί αρρωσταίνει ο άνθρωπος; Πως βρίσκει τη δύναμη να αυτοθερα..
17,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,89€
Τελικά, το πιο ωραίο δώρο που μπορείς να κάνεις στο παιδί σου είναι να το... αφήσεις ήσυχο. Βρείτε τα πρωτίστως εσείς οι δύο: ο μπαμπάς και η μαμά. Μην πιέζεις το παιδί, θα αντιδράσει. Μίλα του γλυκά, ώστε να σε ακούσει με την καρδιά του. Η καρδιά είναι τα «αυτιά» του παιδιού. Ακ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Ένας νέος οδηγός πνευματικής επιβίωσης για τα εκατομμύρια ανθρώπων που ξαναβρήκαν τη χαμένη τους δύναμη από βιβλία σαν το "Πόσο καλοί πρέπει να είμαστε" και τα εμπνευσμένα έργα των Σούλερ και Μπουσκάλια. Ένας πολύ ανθρώπινος πνευματικός καθοδηγητής, μας εξηγεί πώς να χρησιμοποιούμε τη "Δύναμη της ε..
9,69€
Χωρίς ΦΠΑ:9,14€
Τον πέμπτο αιώνα π.Χ., οι Έλληνες επινόησαν την ιδέα του πνευματικού κόσμου. Για πρώτη φορά στην ιστορία, ερωτήματα σχετικά με την κοινωνία, τη γλώσσα, τον πολιτισμό και την ηθική απασχολούσαν σημαντική μερίδα του πληθυσμού. Η κινητήριος δύναμη πίσω από αυτές τις εξελίξεις ήταν ένας γαλαξίας φιλοσόφ..
14,02€
Χωρίς ΦΠΑ:13,23€
Ούτε κι εσύ τον γουστάρεις, αλλά... - Κοιμήθηκες μαζί του - Συνεχίζεις να βγαίνεις μαζί του - Όλες σου οι φίλες παντρεύονται - Δεν υπάρχουν πια σωστοί άντρες. Δικαιολογίες... δικαιολογίες... δικαιολογίες... Αυτός δεν ήταν ποτέ "ο άντρας της ζωής σου", αλλά έριξες τις απαιτήσεις σου χαμη..
12,74€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΤΩΡΑ", ΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ "Να είσαι εδώ" και 'Να είσαι παρών εδώ και τώρα" είναι δυο φράσεις που ακούγονται πολύ συχνά, είτε μιλάμε για φιλοσοφία, ψυχολογία ή διαλογισμό. Αλλά τι σημαίνουν πραγματικά;..
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)