Μενού
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Σχολικά Σακίδια Πλάτης

Εμφάνιση 1 έως 12 από 328 (28 Σελ.)
Back Me Up Forever friends hug Σακίδιο Οβάλ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
ΣΑΚΙΔΙΟ 2 ΘΕΣΕΩΝ NICI THEODOR GOLDΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο  είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρέια BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή της NICI THEODOR ένα τέλειο σακίδιο νήπιου αλλά παράλληλα και μία τσάντα γία  την βόλ..
35,01€
Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Διαθέτει:ανατομική πλάτηενισχυμένοι ιμάντες πλάτηςαντανακλαστικά ρέλια στους ιμάντεςενισχυμένη λαβή χειρόςθήκη για ακουστικάπλαϊνή θήκη για παγούριεπένδυση με τυπωμένη φόδραεσωτερική θήκη οργάνωσηςελαστικός ιμάντας στήθουςΔιαστάσεις: 48 x 30 x 28 CM..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ HELLO DINOΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρέια BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή της HELLO DINOΧαρακτηριστηκάΔύο κεντρικές θέσεις και μία επιπλέον μπροστινή με εσωτερική θήκη οργ..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,26€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ MAGIC UNICORNΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρεία BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή της magic unicorm δυο θέσεων ένα οβαλ  σακίδιο το οποίο αποτελείται απο:ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΠΛΑΤΗ•    ΕΝ..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,26€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ NICI THEODOR GOLDΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο – TROLLEY είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρέια BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή της NICI THEODOR GOLDΧαρακτηριστηκάΔιαθέτει τρείς  θήκες, δυο μεγάλες κύριες και..
50,00€
Χωρίς ΦΠΑ:40,32€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ NO FEAR BMX-MOUNTAIN BIKEΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρεία BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή  της   BACK ME UP BMX MAUNTAIN BIKE     ένα οβαλ  σακίδιο   το οποίο αποτελείται α..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ NO FEAR DESERT LIONΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο – TROLLEY είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρέια BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή της ΝΟ FEAR DESERT LIONΧαρακτηριστηκάΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΠΛΑΤΗΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ NO FEAR FLUO WOLFΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο – TROLLEY είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρέια BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή της NO FEAR FLU WOLFΧαρακτηριστηκά:Ανατομική ΠλάτηΕνισχυμένοι ιμάντες πλάτηςΕνισ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ NO FEAR GLASS SKULLΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο  είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρέια BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή τηςNO FEAR GLASS SKULLΧαρακτηριστηκάΔιαθέτει 3 θήκες, δυο μεγάλες κύριες και μία λίγο μ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ NO FEAR INDIA TIGERΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρεία BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή  της     ΝΟ FEAR ένα οβαλ  σακίδιο              το οποίο αποτελείται απο:Δύο κεντρικές θ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ NO FEAR LIMITSΗ νέα σχολική χρονιά αρχίζει και το σακίδιο  είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του μαθητή η εταιρέια BACK ME UP με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή της NO FEAR.Χαρακτηριστηκά:ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΠΛΑΤΗΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΡΕΛΙΑ ΣΤΟ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 328 (28 Σελ.)