Μενού
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κόλλες

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Ισχυρά αυτοκόλλητα διπλής όψεως UHU Patafix Invisible σε μορφή πλαστελίνης, κατάλληλα για να κολλήσουν αντικείμενα πάνω στα περισσότερα υλικά και επιφάνειες, χωρίς να είναι εμφανή. Διατίθεται σε συσκευασία 56 τεμαχίων. Κολλάνε και ξεκολλάνε εύκολα, συγκρατούν αντικείμενα πάνω σε στεγνές επιφάνειες...
2,70€
Χωρίς ΦΠΑ:2,18€
Επαναχρησιμοπιούμενη πλαστική κόλλα στερέωσης σε μορφή πλαστελίνης, ιδανική για ανακοινώσεις, σημειώσεις, αφίσες & πόστερ περιεχόμενο 80 καμμάτια- Κατασκευαστής: UHU - Κατηγορία: Tack κόλλα - Βάρος συσκευασίας: 72 gram. - Διαστάσεις συσκευασίας: Υ:17 Π:10 cm. - Τεμάχια συσκευασίας: 80 - Χρώμα: Λε..
2,70€
Χωρίς ΦΠΑ:2,18€
Kόλλα UHU contact gel 50 ml σωληνάριο βενζινόκολλα. Μια κόλλα γενικής χρήσης: εξαιρετικά γρήγορη, ισχυρή και καθαρή. Ιδανική για εργασίες επισκευής κόλλας και επισκευές κάθετων επιφανειών. Υλικά: ξύλο, υλικά με βάση το ξύλο, πολλά πλαστικά, κεραμικά, πορσελάνη, γυαλί, μέταλλο, δέρμα, υφάσματα, πιλήμ..
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ:2,90€
Είναι ιδανική για μεγάλες επιφάνειες, με κόλλημα ελαστικό και γρήγορο. Με το spray πετυχαίνουμε γρήγορα και οικονομικά διανομή της κόλλας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνιμο κόλλημα. Η UHU Power Spray είναι ιδανική για δέρμα, φελλό, πλαστικό, μέταλλο, λάστιχο, γυαλί, κεραμικά, ύφασμα, ξύλ..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:6,29€
Η UHU hart είναι μια κρυστάλλινη, γρήγορη ξήρανση για συγκόλληση μικρών τεμαχίων σε κτίριο μοντέλων, για εργασίες χειροτεχνίας και για οικιακές εργασίες. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ξυλεία balsa και άλλα ξύλινα υλικά. Το UHU hart είναι επίσης κατάλληλο για την ενίσχυση και τη σφράγιση της επιφάνειας των..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)