Νέες παραλαβές παιχνιδιών

Οι Enchantimals νοιάζονται αληθινά και ετοιμάζουν το πιο νόστιμο Πικ Νικ στην Εξοχή . Παρέα με την Μπρεν την Αρκουδίτσα, στην οποία μπορείς να πεις τα πάντα και εκείνη θα σταματήσει ό,τι κάνει για να σε ακούσει συμπονετικά. Με τη Φάνσι το Φλαμίνγκο, που είναι πολύ ανταγωνιστική και σίγουρη για τον εαυτό της, δε σταματάει εάν δεν πετύχει αυτό που θέλει. Και την Οχάνα τη Κουκουβάγια στην οποία αρέσει πολύ η μαγειρική, και οι φίλοι της ξέρουν πως πάντα κάτι νόστιμο ετοιμάζει στην κουζίνα της!

Ο Chatty Charlie είναι ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι ράτσας Beagle. Το κολάρο που διαθέτει μετατρέπει τα γαυγίσματα σε φράσεις για να μπορέσετε να καταλάβετε τι θέλει. Διαθέτει περισσότερα από 80 γαυγίσματα που μετατρέπονται σε φράσεις! Κουνάει τα αυτάκια του για να κρύψει το πρόσωπό του! Ανταποκρίνεται στους ήχους και στην αφή και λατρεύει τις αγκαλιές. Χάιδεψε την πλατούλα του και θα κουνήσει την ουρίτσα του!

Το Πάντα Γόγο είναι πολύ στοργικό και του αρέσει να τρώει! Εκτελεί 10 λειτουργίες, μπορεί να πιεί από το μπουκάλι του, να φάει το φυλλαράκι του, να κοιμηθεί, να τραβήξει την προσοχή σου! Αν του γαργαλίσεις την κοιλίτσα, δεν σταματάει να γελάει!

Ήρθε η 2η σειρά L.O.L. Surprise! Κούκλες σε νέα σχέδια με ανανεωμένα αξεσουάρ! Κάθε μια προσφέρει 7 διαφορετικά επίπεδα έκπληξης! Ξετυλίξτε ένα-ένα κάθε περιτύλιγμα της μπάλας και ανακαλύψτε όλες τις εκπλήξεις που κρύβονται σε κάθε επίπεδο! Κάθε επίπεδο αποκαλύπτει ένα στοιχείο για το ποια LOL κούκλα θα βρείτε! Κάθε μπάλα περιέχει: 1. Αυτοκόλλητα με μυστικό μήνυμα 2. Συλλεκτικά αυτοκόλλητα 3. Μπιμπερό (μπορείτε να το περάσετε σε κορδονάκι – δεν περιέχεται – και να το φορέσετε και σαν φυλαχτό). 4. Παπούτσια 5. Ρούχα 6. Αξεσουάρ Μόδας 7. LOL Κουκλίτσα 7 εκ. με νερο-έκπληξη

Τα παιχνίδια Doc Mc Stuffins είναι εμπνευσμένα από την σειρά κινουμένων σχεδίων “Η Μικρή Γιατρός”. Κυκλοφορεί συλλογή από μίνι φιγούρες, κούκλες & παιχνίδια ρόλων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις τα νέα!